top of page

Ny Bruger

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Login” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “Opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.


Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.

beskeder.webp

Minlæge App

Min Læge-appen giver dig nem adgang til din praktiserende læge via video- og e-konsultation. Herudover kan du få hurtig overblik over både dine og dine børns aftaler, prøvesvar, vaccinationer.

Hudlæge på Arbejdspladsen

Tid Samme Dag

Med tid samme dag, reducerer vi ventetiden til lægen, når man ønsker en almindelig konsultation.

Medicin recept

Vanedannende medicin

Vi følger sundhedstyrelsen regler omkring dette, hvilket betyder at vi ikke fornyer vanedannende medicin over telefon eller e-konsultationer. Man skal møde op fysisk ifølge retninglinjerne.

bottom of page